ГоловнаТехно6-річний смартфон LG отримав оновлення

6-річний смартфон LG отримав оновлення

Випущений 6 років тому “ветеран” LG V30 почав отримувати офіційну програмну підтримку на платформі LineageOS. Про можливість переходу на користувацький ROM стало відомо напередодні.

Подробиці

Південнокорейський техногігант презентував згаданий смартфон у 2017 році. Його офіційна підтримка давно закінчилася. Виробники андроїд-пристроїв радять не використовувати девайси після закінчення виходу оновлень. Саме тому новина про “реанімування” V6 стала справжнісінькою сенсацією.

LineageOS – духовний “спадкоємець” культового CyanogenMod, що був у році дебютного показу V6 основним користувацьким ROM. Смартфон V30, між тим, на момент дебюту входив до числа дорогих пристроїв преміум-сегмента завдяки першокласним характеристикам і низці вражаючих можливостей.

За словами фахівців, встановлена на телефоні чип-система Snapdragon 835 забезпечить пристрою плавний запуск і належну функціональність.

LineageOS 20 – остання редакцією користувацького ROM, що базується на Android 13 (в основу попередньої версії прошивки, випущеної в далекому 2019 році, покладено ОС Android 9).

Завантажити новинку можна з каталогу https://wiki.lineageos.org/devices, не забувши виконати резервне копіювання даних.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...