ГоловнаВійськові технологіїНімецькі системи ППО ближнього радіусу Skynex і Skyranger уже в Україні

Німецькі системи ППО ближнього радіусу Skynex і Skyranger уже в Україні

Напередодні Армін Паппергер, який обіймає посаду керівника Rheinmetall AG, дав інтерв’ю. Під час спілкування топ-менеджера з кореспондентом The Pioneer прозвучала інформація про те, що комплекси Skynex і Skyranger доставили в Україну. Вони призначені для знищення ракет і дронів. Кількість переданих систем ППО Паппергер не назвав.

Характеристики Skynex

Комплекс Skynex належить до класу систем ППО ближнього радіусу дії. Для ураження ракет і дронів у ньому використовуються 35-мм боєприпаси. Комплекс складається з гарматного модуля і радара X-Band.

Система ППО Skynex

Варто зазначити, що Skynex є новітньою розробкою німецького оборонного концерну. Він дебютував восени 2021 року. Skynex позиціонується виробником як вигідна альтернатива дорогим ракетам. Ураження одного літака зі Skynex обходиться в 4 000 EUR.

Характеристики Skyranger

Ця система ППО призначена для знищення повітряних цілей на надмалих і ближніх висотах. За необхідності Skyranger можна використовувати для ведення вогню по наземних цілях.

Система ППО Skyranger

Комплекс складається з РЛС, електрооптичної системи та артилерійської установки Oerlikon Mk3. Він здатний збивати ракети і дрони в радіусі 360 градусів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...