ГоловнаТехноПоказано перший у світі смартфон із тепловізором із дальністю дії 500 метрів

Показано перший у світі смартфон із тепловізором із дальністю дії 500 метрів

Компанія AGM Mobile в останній день зими вивела на ринок своє нове творіння – високозахищений 5G-смартфон G2 Guardian. Головна “родзинка” пристрою – потужна тепловізійна камера з ефективною дальністю в півкілометра.

Подробиці

Цільова аудиторія девайса – любителі заміського екстриму, учасники пошуково-рятувальних місій і люди, які через професійну діяльність змушені довгий час проводити в польових умовах.

G2 Guardian отримав кілька преміальних опцій, починаючи від вищезгаданого тепловізора – закінчуючи оперативкою до 16 Гб включно та протиударним екраном 6,58″/FHD+ з адаптивною частотою оновлення до 120 Гц.

За цілісність дисплея відповідає скло Gorilla Glass, а за продуктивність – куалкомівська 6-ядерна чип-система промислового класу QCM6490 на базі процесора Kryo 670.

Уточнювати ціну пристрою розробники не стали. Інформації про інші характеристики поки немає. Експерти вважають, що смартфон влетить покупцям у копієчку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...