ГоловнаТехноNokia представила найдоступніший смартфон на Android 12

Nokia представила найдоступніший смартфон на Android 12

Завтра в Барселоні відкриється всесвітня виставка електроніки MWC. Напередодні цієї події Nokia явила світові здешевлену модифікацію смартфона C12, який дебютував на початку року. Модель C02 позиціонується виробником як найдешевший мобільний пристрій на Android 12.

Подробиці

Варто зазначити, що під час презентації Nokia C02 встановлений у ньому чип названий представниками компанії не був. Відомо, що гаджет укомплектований 4-ядерним чипсетом Unisoc з частотою до 1,4 ГГц. “Важкі” ігри така однокристальна система не потягне. Її потужності достатньо лише для виконання стандартних операцій.

Nokia C02Смартфон C02 отримав вологозахисний корпус IP52, Bluetooth 5.2 і Wi-Fi 802.11. Замість USB-C у ньому встановлено порт MicroUSB.

Технічні характеристики:

  • Екран: 5,45″, 60 Гц, IPS-матриця 960х459p.
  • Чипсет: 4-ядерний (1,4 ГГц).
  • АКБ: знімна на 3 000 мА/год.
  • Пам’ять: 2/32 ГБ.
  • Камери: фронтальна 2 Мп, основна 5 Мп.
  • Програмна платформа: Android 12 Go.

До мінусів новинки можна віднести відсутність NFC і дактилоскопічного датчика, а також морально застарілий порт MicroUSB. Сильними сторонами C02 є наявність слота для карти пам’яті і 3,5-мм роз’єму для навушників, доступна ціна і знімний акумуляторний блок.

Nokia C02Вартість смартфона названа під час презентації не була. Модель C12 пропонується до придбання за 120 EUR. Отже, C02 можна буде придбати дешевше 100 USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...