ГоловнаТехноЗ новим гаджетом Motorola будь-який смартфон підтримуватиме супутниковий зв'язок

З новим гаджетом Motorola будь-який смартфон підтримуватиме супутниковий зв’язок

Бренд Motorola, що належить китайському вендору Lenovo, випустив мобільний пристрій Defy 2 з підтримкою супутникового зв’язку. Під час його презентації було показано незвичайний аксесуар, що дозволяє додавати підтримку супутникового зв’язку в будь-який апарат.

Подробиці

Motorola Defy Satellite був розроблений спільно з компанією Bullitt Group з Великобританії. Дебют гаджета відбувся на виставці MWC 2023. Для підключення до смартфона він використовує бездротовий інтерфейс Bluetooth. Аксесуар призначений для надсилання текстових повідомлень через супутник. На відміну від смартфонів із сімейства iPhone 14 його можна використовувати для листування з іншими абонентами, а не тільки для зв’язку з екстреними службами.

Motorola Defy SatelliteПристрій здатний відсилати координати користувача іншим абонентам. Щоб відповісти на отримане через супутник повідомлення, достатньо скористатися апплетом Bullitt Satellite Messenger.

Motorola Defy SatelliteВага гаджета становить 70 г. Він може похвалитися наявністю апаратної кнопки SOS. Вона призначена для надсилання повідомлень екстреним службам без смартфона.

Motorola Defy SatelliteУ продажу Motorola Defy Satellite з’явиться у квітні. Придбати аксесуар у традиційному роздробі можна буде за 99 USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...