ГоловнаТехноRealme GT 3 240W з основними характеристиками помічений на Geekbench

Realme GT 3 240W з основними характеристиками помічений на Geekbench

Перспективний смартфон Realme GT 3 напередодні офіційного анонсу потрапив до рук фахівців Geekbench, які протестували пристрій на продуктивність.

Подробиці

Презентація девайса очікується 28 лютого. Лістинг Geekbench розкрив деякі характеристики апарату, головною “заманухою” якого є небачена ніколи раніше швидка зарядка SuperVOOC на 240W.

У базі даних бенчмарка апарат названий Realme RMX3709. Під цим же кодовим позначенням пристрій фігурує в лістингах Bluetooth SIG, індонезійського регулятора TKDN, тайського NBTC і євроазіатської комісії ЄЕК.

Realme GT 3 240W с основными характеристиками замечен на Geekbench

Згідно з лістингом Geekbench, пристрій обладнано процесорною системою Qualcomm з частотою 3,00 ГГц. Під цим позначенням може ховатися Snapdragon 8 Gen 1 або більш “розігнаний” аналог SD8+ Gen1.

У звіті також зазначено, що пристрій має 16 Гб оперативної пам’яті і працює під управлінням ОС Android 13. В одноядерному і багатоядерному “прогонах” телефон набрав 1265 і 3885 балів відповідно. Інші характеристики GT 3 можуть бути ідентичні характеристикам моделі Neo 5 (1,5К-дисплей OLED 6,74″/144 Гц, оперативка LPDDR5, накопичувач UFS 3.1, АКБ 4600 мА/год, Android 13/RealmeUI 4.0, селфі-датчик на 16 Мп і головна камери на 50/8/2 Мп).

Церемонія презентації GT 3 відбудеться на полях галузевого форуму MWC 2023 у заключний день лютого. Ціна і географія продажів поки залишаються тримаються в секреті.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...