ГоловнаТехноСтали відомі характеристики Xiaomi Civi 3

Стали відомі характеристики Xiaomi Civi 3

Мережа приросла інформацією про деякі можливість перспективного смартфона Civi 3. Даними про характеристики процесора і камери пристрою поділився китайський “постачальник інсайдів” Digital Chat Station.

Подробиці

Згідно зі здобутими персонажем відомостями, Civi 3 отримає екран AMOLED 120 Гц/FHD+ з пігулкоподібним вирізом вгорі по центру для двох 32-мегапіксельних селфі-модулів і фронтального спалаху. Діагональ дисплея автор інсайду не уточнив.

Тильну систему камер “очолить” Sony IMX800. Роздільної здатності цього датчика DCS не уточнив, однак залишена ним ремарка про те, що поліпшень оптики відносно смартфона-попередника в Civi 3 не буде, дає змогу очікувати систему камер із сенсорами на 50/20/2 Мп.

За версією тіпстера, Civi 3 отримає неназваний чипсет виробництва “Медіатек” (замість Snapdragon 7-ї серії від компанії Qualkomm у попередніх моделях). Експерти, які ознайомилися з твітом, найімовірнішим кандидатом на роль чипсета в Civi 3 називають Dimensity 8200.

Іншої інформації про перспективну новинку поки немає. Попередник “трійки” – смартфон Civi 2 – на момент прем’єри коштував трохи менше $350. Це дає підстави вважати, що ціна Civi 3, з урахуванням глобальної кризи на ринку мікросхем, буде вищою.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...