ГоловнаВійськові технологіїОновлена САУ 2С22 "Богдана" дебютувала на виставці IDEX-2023

Оновлена САУ 2С22 “Богдана” дебютувала на виставці IDEX-2023

Україна представила на виставці в Абу-Дабі оновлену установку 2С22 “Богдана”, яку використовували ЗСУ для деокупації Зміїного. Ознайомитися з макетом САУ можна на стенді Краматорського заводу важкого верстатобудування.

Детально

З представлених на експозиції КЗТС матеріалів випливає, що інженери підприємства адаптували артилерійську установку до розгортання на будь-якій місцевості. Вона може похвалитися наявністю комп’ютеризованої системи наведення.

САУ "Богдана"Протягом однієї хвилини “Богдана” робить п’ять пострілів. Для управління артилерійською установкою потрібно п’ять членів екіпажу. У боєкомплект САУ входить 20 снарядів 155 мм. Замовникам доступна можливість вибору колісного шасі від MAN, Kraz і Tatra.

На виставці IDEX-2023 виробник представив макети САУ на шасі КрАЗ з колісною формулою 6х6 і Tatra T815 з броньованою кабіною виробництва компанії “Українська бронетехніка” і вісьмома колесами. За даними “Мілітарного”, установка на базі Tatra T815 отримала механізм для заряджання боєприпасів.

САУ "Богдана"На виставці в ОАЕ український оборонпром представлений такими виробниками, як “Трітел”, “Українська бронетехніка”, “Авіасервіс-Київ”, “Радіонікс”, Конструкторське бюро “Луч”, UkrSpecSystems, КЗВВ, UkrTac і “Авіаційні системи України”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...