ГоловнаТехноНовий міні-адаптер Lenovo може швидко заряджати ноутбуки, смартфони та планшети

Новий міні-адаптер Lenovo може швидко заряджати ноутбуки, смартфони та планшети

Бренд “Леново” відкрив попередні замовлення на новий міні-адаптер свого виробництва Thinkplus Lipstick Power Supply, який вирізняється компактними розмірами, малою вагою і підтримкою USB-C 65W.

Подробиці

Товщина блоку живлення Thinkplus Lipstick становить 1,27 см, об’єм – 46,4 см³, ширина і товщина – 8,7 х 4,2 см ± 0,5 мм. Аксесуар легко поміщається в кишеню і дамську сумочку.

Блок живлення Lenovo Lipstick має високу сумісність і підтримує різні протоколи зарядки, включно з PD 3.0, QC 3.0 і PPS. Останній забезпечує максимальну потужність 65W, що дає змогу живити ноутбуки аналогічної потужності та забезпечувати швидке заряджання смартфонів і планшетів.

В адаптері живлення використовується технологія 3D-стекінгу і вбудовані чіпи з нітриду галію GaN третього покоління. Заявлена щільність потужності – 1,4 Вт/см³.

Аксесуар оснащений вогнестійким матеріалом оболонки TPE рівня V0. У комплект входить 1,8-метровий високоеластичний знімний дріт. Текстура міні-адаптера нагадує людську шкіру, забезпечуючи унікальні та приємні тактильні відчуття.

Вартість Thinkplus Lipstick за процедурою попереднього замовлення – ¥199, що еквівалентно ~28,86 доларам США.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...