ГоловнаТехноНероздрукований iPhone першого покоління хочуть купити за 63 000 доларів

Нероздрукований iPhone першого покоління хочуть купити за 63 000 доларів

Шанувальники “яблучної” продукції продовжують стежити за перипетіями торгів, на яких виставлено iPhone першої моделі 2007 р.в. в нерозпечатаній коробці. Раніше публіку здивувала ставка неназваного колекціонера в $50 000. Напередодні стало відомо про пропозицію за пристрій $63 356,40.

Детально

Як раніше повідомляв Prostomob, айфон 16-річної давності виставила на торги власниця, яка відмовилася від спокуси продати пристрій у 2019 році за $5 000.

Апарат дістався дамочці в подарунок від друзів на День народження у 2007 році. На той момент у панянки було три мобільні телефони. З цієї причини “девайс” відправився на полицю, де і провів понад півтора десятиліття в нерозпечатаному вигляді.

Вартість пристрою за час вимушеного “лежання” в коморі за вказаний період зросла більш ніж на 1000% (на момент прем’єри першої моделі iPhone “яблучники” просили за неї $599). Презентацію пристрою тоді проводив особисто Стів Джобс.

Примітно, що виставлений на торги апарат брав участь в американському ТВ-шоу “Доктор і Діва”, автори якого спеціалізуються на щотижневому пошуку скарбів. В ефірі ведучі запитали власницю лота Карен Грін про причини небажання відкривати коробку протягом стількох років. У відповідь дамочка заявила, що айфони “ніколи не застаріють”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...