ГоловнаТехноXiaomi поповнила сімейство Smart Door Lock M20 черговим "розумним" замком

Xiaomi поповнила сімейство Smart Door Lock M20 черговим “розумним” замком

“Сяомі” поповнила лінійку “розумних” товарів для дому новим дверним замком “Smart Guardian Can See” з вбудованою камерою-оком, екраном дисплея та опцією дзвінка.

Подробиці

Конструкція “все в одному” істотно спрощує процес установки. Середня рама з високоміцного сплаву та інтегрована технологія IML забезпечують міцність і надійність виробу, а оригінальна конструкція проти защемлення гарантує безпеку домочадців завдяки підлаштовуванню напряму ручки під орієнтацію дверей під час відчинення/зачинення.

Новий представник серії замків M20 може похвалитися різними методами розблокування, серед яких – TouchID, постійний, разовий або періодичний пароль, код NFC, розблокування зі смартфона через Bluetooth і Homekit (приватні відомості на кшталт паролів і відбитків зберігаються в окремій “комірці” зашифрованого сховища).

Новинка має додаткову функцію віддаленого моніторингу замка через застосунок у разі використання з блютуз-шлюзом. Це дає змогу отримувати сповіщення про незакриті двері, злом, спроби проникнення, помилкове введення пароля тощо.

Заявлена автономність “Smart Guardian Can See” – 10 міс. на восьми батарейках “АА”. У разі надзвичайної ситуації порт Type-C може слугувати аварійним джерелом живлення, даючи змогу розблокувати дверний замок без живлення від батареї.

Вартість аксесуара не уточнюється.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...