ГоловнаТехноМіжнародна версія Xiaomi Watch S1 Pro: терміни презентації та ціна в Європі

Міжнародна версія Xiaomi Watch S1 Pro: терміни презентації та ціна в Європі

“Сяомі” визначилася з термінами презентації міжнародної версії “розумного” годинника Watch S1 Pro, який було виведено на китайський ринок у серпні-2022. Новинка буде представлена громадськості в останні дні лютого. Майданчиком для проведення церемонії обрано виставку Moblie World Congress 2023, старт якої буде дано в передостанній день місяця.

Деталі

Галузевий форум, що стартує 27 лютого, також ознаменується презентацією смартфонів модельного ряду Xiaomi 11 і навушників Xiaomi Buds 4, стверджує автор інсайду SnoopyTech.

Поряд із термінами презентації, персонаж “вивалив” у Мережу колірні варіанти годинника. За його словами, користувачі за межами Піднебесної зможуть придбати девайс у чорному і сріблястому виконанні за ціною від €299.

Міжнародна версія Xiaomi Watch S1 Pro: терміни презентації та ціна в Європі

Watch S1 Pro може похизуватися корпусом із нержавійки, 46-міліметровим круглим циферблатом із цифровою коронкою, невеликою кнопкою на правому боці, AMOLED-дисплеєм 1,47″/480 х 480р./600 ніт із водонепроникністю до 5 м.

Смарт-годинник оснащено 24-годинним пульсометром і датчиком SpO2, він може відстежувати режим сну, рівень стресу і температуру шкіри, моніторити стан організму під час 100+ режимів тренувань і оснащено вбудованим GPS для занять на свіжому повітрі, як-от біг і їзда на велосипеді.

Watch S1 Pro обладнані 12-нм процесором, який забезпечує тривалий час автономної роботи. Годинник працює під управлінням MIUI і підтримує додатки сторонніх розробників. У ньому також є такі зручні функції, як відтворення музики, управління телевізорами Xiaomi і багато іншого. Підтримуються з’єднання Bluetooth 5.0 і NFC.

Завдяки батарейці на 500 мА/год. новинка працює до 15 днів на одному заряді. Годинник можна заряджати від магніту, а також використовувати зворотну зарядку із сумісним телефоном.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно