ГоловнаТехноСерія смартфонів POCO X5 та новий смарт-браслет від Redmi стали доступнішими

Серія смартфонів POCO X5 та новий смарт-браслет від Redmi стали доступнішими

Китайський вендор Xiaomi вивів на глобальний ринок дві нові моделі смартфонів POCO з лінійки X і фітнес-трекер Redmi Smart Band 2. На даний момент найвигідніше їх можна придбати на торговій платформі AliExpress.

POCO X5 Pro 5G

Ця модель смартфона є першим представником сімейства X, який отримав дисплей Flow AMOLED. Технологія Flow AMOLED передбачає використання для виробництва дисплеїв гнучкої підкладки, що має високу пластичність. Екрани Flow AMOLED тонші за традиційні OLED-панелі вдвічі. Як правило, вони встановлюються у флагманські смартфони. Інженери Xiaomi вирішили застосувати технологію Flow AMOLED у пристроях середнього класу.

Flow AMOLED in POCO X5 Pro 5GЩе однією відмінною особливістю екрану X5 Pro 5G є підтримка функції затемнення 1920 PWM. У смартфонах середнього цінового сегмента вона зустрічається досить рідко. Частота оновлення екрану нового смартфона від POCO становить 120 Гц.

В якості апаратної основи в X5 Pro 5G використовується чипсет Snapdragon 778G, що набирає в бенчмарку AnTuTu понад 540 тис. балів. Він виробляється компанією TSMC за нормами 6-нм. Завдяки цьому витрата АКБ смартфона мінімальна. Новинка поставляється виробником у конфігураціях 6/128 і 8/256 ГБ, які притаманні флагманським смартфонам.

POCO X5 Pro %G108-мегапіксельний модуль камери підтримує технологію біннінгу 9-в-1. Наявність ШІ-функцій обробки зображення дає змогу робити якісні фотознімки навіть за недостатнього освітлення. Відео камера записує в 4K. Заявлена підтримка режиму VLOG. Наявність ширококутного об’єктива дозволяє використовувати X5 Pro 5G для зйомки пейзажів і великих груп людей.

POCO X5 5G

Від свого більш просунутого в технологічному плані побратима ця модель відрізняється екраном. У X5 5G використовується AMOLED-дисплей виробництва Samsung з роздільною здатністю FHD+. Він забезпечує ширшу колірну гаму і більшу яскравість, ніж LCD-екрани.

“Серцем” X5 5G є процесор Snapdragon 695. У бенчмаркеті AnTuTu він набирає близько 400 тис. балів. Варто зазначити, що в лінійці чіпсетів 600-ї серії Snapdragon 695 посідає за продуктивністю перше місце.

POCO X5 Pro %GЯк і у випадку з X5 Pro 5G, пристрій пропонується до придбання в конфігураціях 6/128 і 8/256 ГБ. Технологія розширення пам’яті 3.0 дозволяє збільшувати ОЗП на 3 ГБ.

Redmi Smart Band 2

Новий фітнес-трекер від Redmi комплектується 1,47″ дисплеєм. Товщина корпусу носимого пристрою становить 9,99 мм. Браслет без ремінця важить 14,9 г. Ємність акумуляторного блоку дорівнює 210 мА/год. Цього достатньо для забезпечення трекеру автономної роботи протягом двох тижнів.

Redmi Smart Band 2У Smart Band 2 заявлена підтримка понад 100 циферблатів. Корпус має вологозахист 5 ATM. До смартфона смарт-браслет підключається за допомогою Bluetooth 5.1 BLE. Його можна використовувати для моніторингу пульсу, визначення якості сну і відстеження SpO2. Кількість спортивних режимів перевищує 30 одиниць (походи, йога, біг тощо).

Зниження цін

Отже, з 8-го по 10 лютого на AliExpress проходить акція, в якій беруть участь усі три гаджети.

Ви зможете придбати POCO X5 Pro 5G у версії 6+128 Гб за $259 і автоматично застосовується знижка $20 за оформлення замовлення вартістю вище $200. Версія 8+256 Гб коштуватиме $299 і доступна аналогічна знижка $20.

POCO X5 5G на 6+128 Гб буде доступний за $219 і автоматична знижка $20, а 8+256 Гб обійдеться в $249 і мінус $20. Якщо знижка $20 не застосовується автоматично можна використовувати купон «1APOCO»

«Розумний» браслет ви можете замовити за 29,90, а додатковий купон знизить вартість ще на $3. Серед покупців браслета після заходу випадково буде обрано 110 щасливчиків, які отримають подарунки у вигляді Mi band 7, Redmi Buds3 Pro, Redmi Buds3 Lite.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...