ГоловнаТехноСтабільне оновлення MIUI 14 вже поширюється на Xiaomi 12T Pro

Стабільне оновлення MIUI 14 вже поширюється на Xiaomi 12T Pro

Випущена в грудні прошивка MIUI 14 стала доступна для смартфонів Xiaomi 12T Pro на території Європи. Розсилка обнови стартувала напередодні.

Подробиці

Власники Xiaomi 12T Pro за межами Китаю, слідом за користувачами смартфонів Xiaomi 12 серії, Xiaomi 11 Lite, Poco X3 Pro, Poco F4 GT і ще кількох моделей, поповнили ряди одержувачів MIUI 14.

Апдейт для Xiaomi 12T Pro поставляється з номером збірки 14.0.6.0.TLFEUXM і важить близько 4 Гб.

MIUI 14, за словами завсідників Reddit, які долучилися до неї, не приносить нічого особливого, одні лише звичайні зміни іконок і косметичні поліпшення.

– Це не заважає Xiaomi позиціонувати прошивку як такий собі “вінець творіння”. Для більшого ефекту компанія взяла кілька додаткових місяців для розробки і навіть відклала дату релізу, – зазначають користувачі соцмережі.

MIUI 14 привносить такі зміни, як покращений пошук у “Налаштуваннях”, супер іконки, менше споживання місця та пам’яті, ще кілька незначних змін і січневий патч безпеки.

Оновлення MIUI 14 OTA поширюється партіями, тому може знадобитися певний час, щоб воно стало доступним усім. Для перевірки наявності апдейту слід виконати такий ланцюжок дій:

  • Налаштування > Про пристрій > Оновлення системи.

Якщо оновлення доступне, достатньо клікнути на “Завантажити та встановити”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...