ГоловнаТехноОпубліковано скріншот пошукової системи Bing з інтегрованим ботом ChatGPT

Опубліковано скріншот пошукової системи Bing з інтегрованим ботом ChatGPT

Студент Оуен Інь встановив у браузері Microsoft Edge як домашню сторінку пошуковик Bing. На екрані комп’ютера з’явився новий інтерфейс. Жодних додаткових дій Інь не здійснював. Юнак зробив кілька скріншотів екрана. Крім цього, він встиг протестувати деякі функції, перш ніж чат-бот відключився.

Подробиці

На оприлюдненому студентом скріншоті видно опцію “Чат”. Вона дає змогу звернутися по допомогу до бота ChatGPT. Після звернення до бота на екрані з’являється повідомлення про те, що в основу роботи Bing покладено ШІ-технології, у зв’язку з чим користувачі мають бути готові до різного роду сюрпризів і помилок.

Пошукова система Bing з інтегрованим чат-ботом ChatGPTДовжина запиту не повинна перевищувати 1 000 символів. У пошуковій системі Bing використовується новітня версія нейромережі на базі GPT-4. Вона здатна давати відповіді на запитання користувачів природною мовою.

Після інтерпретації запитання нейромережею на екрані з’являється стислий “витяг” із посиланнями на джерела та цитатами.

Пошукова система Bing з інтегрованим чат-ботом ChatGPTБагато моментів ChatGPT невідомі. Нижче показано, як чат-бот відповів на запитання про реалізацію в мові Python сортування бульбашкою.

Пошукова система Bing з інтегрованим чат-ботом ChatGPTЯкщо у нейромережі немає готової відповіді на запитання користувача, то вона перенаправляє його запит у звичайний пошук. Терміни виходу релізу оновленого Bing корпорацією Microsoft не називаються.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...