ГоловнаТехноНазвано дату запуску першого смартфону Realme та Coca-Cola

Названо дату запуску першого смартфону Realme та Coca-Cola

Бренд “Ріалмі” озвучив дату презентації лімітованої серії смартфонів Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition. Заявлена дата церемонії – 10 лютого. Напередодні цієї події в Мережу витекли зображення пристрою.

Подробиці

Інформація про дату презентації смартфона з’явилася на сайті Realme India. Даних про можливості та характеристики новинки в оголошенні немає. Отримати уявлення про зовнішній вигляд апарату вдалося завдяки витоку в “Твіттер”.

Названа дата запуска Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition

– Ексклюзивний перший погляд на телефон Coca-Cola, презентація якого відбудеться 10 лютого о 12:30, – написав автор інсайду Sumit Patwa.

Смартфон отримав двоколірний чорно-червоний дизайн. На чорному боці розташований модуль камери і красується логотип Realme. На червоній стороні видно брендинг Coca-Cola. Характеристики лімітованої серії навряд чи відрізнятимуться від характеристик базової версії.

Названо дату запуску Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition

Realme 10 Pro 5G має екран IPS LCD 6,72″/FHD+/129 Гц, працює від процесорної системи SD 695 і буде представлений з двома конфігураціями оперативки (6 і 8 Гб) і накопичувачем на 128 Гб. Для розширення пам’яті передбачено слот microSD. Сканер TouchID розташований збоку.

Оптика представлена селфі-модулем на 16 Мп і тильною камерою з датчиками на 108/2 Мп.

Вартість апарата з пам’яттю на 6/128 і 8/128 Гб у перерахунку з рупій на долари – $232 і $244 відповідно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...