ГоловнаТехноБюджетні смартфони Redmi A2 і A2+ успішно пройшли сертифікацію BIS

Бюджетні смартфони Redmi A2 і A2+ успішно пройшли сертифікацію BIS

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд “Редмі” планує провести в Індії церемонію презентації бюджетних смартфонів Redmi A2. Пристрої, що входять у серію, напередодні успішно завершили сертифікаційні формальності в індійського регулятора BIS, запевняє місцевий “генератор інсайдів” Мукул Шарма.

Подробиці

Попередники A2 – смартфони Redmi A1 і A1+ – позиціонувалися розробниками як найдешевші телефони “Редмі”. За запевнення автора інсайду, перспективні новинки також будуть орієнтовані на любителів економії.

Поява A2 і A2+ очікується в лютому або березні. Лістинг BIS інформації про можливості та характеристики нових “Редмі” не містить.

Шарма допускає розширення переліку недорогих смартфонів екосистеми “Сяомі” в Індії. Причина таких очікувань – падіння дочірньої компанії “Редмі” на 3 місце на індійському ринку.

Під час провального для китайського техногіганта 2022 року “Сяомі” і підконтрольні їй бренди “Редмі” і “Поко” примудрилися подарувати нішу бюджетних смартфонів в Індії конкурентам в особі Samsung і Vivo.

Найсучасніший на поточний момент “бюджетник” Redmi A1+ управляється процесорною системою Helio A22. Девайс обладнаний недорогим рідкокристалічним екраном 6,52″/HD+. Пам’ять базової версії – 3/32 Гб. За оптику відповідають фронтальний селфі-модуль на 5 Мп та дуаль-камера на 8/2 Мп. Ємність АКБ – 5000 мА/год, потужність швидкого ЗП – 10W.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: