ГоловнаТехноЕксперти назвали п'ять простих способів прискорення інтернету

Експерти назвали п’ять простих способів прискорення інтернету

З проблемою повільного інтернету рано чи пізно стикається будь-який користувач. Він може “гальмувати” з найрізноманітніших причин. Експерти назвали п’ять простих способів прискорення інтернету. Вони актуальні не тільки для ПК, а й для смартфонів.

Зниження якості відеороликів до мінімуму

У разі падіння швидкості інтернету до критичної позначки додаток YouTube починає автоматично знижувати якість відеороликів. Це дає змогу відтворювати їх без затримки навіть за гранично низької швидкості передачі даних. На жаль, в інших сервісах для перегляду відео така опція відсутня. У зв’язку з цим якість відеороликів в умовах повільного інтернету в них необхідно знижувати вручну.

Закриття зайвих вкладок

При одночасному відкритті великої кількості вкладок продуктивність браузера знижується. Слідом за ним починає “гальмувати” ПК. Експерти не рекомендують тримати відкритими безліч вкладок. Замість цього вони радять користуватися закладками.

Активація турборежиму

Практично у всіх сучасних браузерах є режим економії трафіку. Він призначений для “стиснення” веб-сторінок з метою прискорення їхнього завантаження.

Блокування реклами та відмова від використання непотрібних розширень

Якість трафіку сильно залежить від додатково працюючих додатків і реклами. Розширення, які не використовуються, краще видалити. Розширення, що використовуються, необхідно переводити в “сплячий режим”. Для боротьби з настирливою рекламою експерти радять використовувати блокувальники.

Видалення непотрібних додатків

Аплети, які працюють у фоні, можуть приховано споживати трафік, що зрештою негативно позначається на швидкості інтернету. Непотрібні пасивні програми з пам’яті пристрою краще видалити. Знайти їх на ПК можна за допомогою “Диспетчера завдань”.

Диспетчер завданьДля цього достатньо клікнути по вкладці “Продуктивність”, після чого вибрати “Відкрити монітор ресурсів”. Трафік, що споживається додатками, відобразиться у вкладці “Мережа”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...