ГоловнаТехноApple починає продаж відновлених iPhone 13

Apple починає продаж відновлених iPhone 13

Apple може почати продаж відновлених смартфонів серії iPhone 13 на Британських островах, в Іспанії, ФРН та Італії в рамках програми Certified Refurbished. Нічого подібного на території Європи раніше “яблучники” не робили.

Подробиці

Стандартний iPhone 13 поки що недоступний на сайті, проте його поява в продажу не за горами, запевняють джерела Gizmochina.

Відновлені представники тринадцятої серії продаватимуться зі знижкою 15% від актуальної ринкової ціни.

Apple також має намір розширити продаж відновлених iPhone 13 у США, що підтверджується інфою на американському сайті корпорації.

Покупці, які придбають “ожилі” iPhone, отримають розблоковані апарати без СІМ-карт з новими акумуляторами. Телефони матимуть нову коробку з кабелем USB-C і підзарядкою Lightning, укупі з обмеженою гарантією американського техногіганта терміном на 12 міс. і розширеним покриттям AppleCare+.

“Яблучники” обіцяють, що відновлені апарати будуть належним чином очищені та протестовані. Відрізнити реанімовані девайси від повністю нових аналогів у неспеціаліста навряд чи вийде.

Apple припинила продаж пристроїв iPhone 13 Pro після запуску iPhone 14 Pro, тому відновлені телефони залишаються єдиним варіантом для покупців. На момент запуску в пристроях тринадцятої серії був встановлений чип A15 Bionic, який не поступається андроїд-конкурентам і донині.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...