ГоловнаТехноPoco X5 і X5 Pro з'явилися на сайті європейського ритейлера з докладними...

Poco X5 і X5 Pro з’явилися на сайті європейського ритейлера з докладними характеристиками

Смартфони POCO X5 і POCO X5 Pro з’явилися на сайті болгарського ритейлера CityTel, завдяки чому публіка змогла отримати уявлення про дизайн і технічні характеристики перспективних новинок. При цьому в якості ілюстрацій на порталі чомусь красуються зображення девайсів попереднього покоління.

Подробиці

В описі зазначено, що Poco X5 Pro отримав AMOLED-дисплей 6,67″/Full HD+/120 Гц і захист скла від бренду Gorilla. Розміри пристрою становлять 162,1 х 76 х 7,9 мм, а вага – 181 грам. Усередині встановлено процесор SD 778G і графічний чип Adreno 642L. Нещодавній витік інформації показав, що POCO X5 Pro може стати найдешевшим смартфоном на SD 778G.

Пристрій оснащений 108-мегапіксельною основною камерою в парі з 8-мегапіксельною і 2-мегапіксельною, а також селфі-модулем на 16 Мп.

Згідно з лістингом, X5 Pro буде підтримувати швидку зарядку 67W, матиме акумулятор на 5000 мА/год, клас захисту IP68 і пропонуватиметься в жовтому, чорному і синьому колірному виконанні.

Базова модель отримає такий самий екран, але з нижчим захистом скла (Corning Glass 3 замість Corning Glass 5). Девайс виявився трохи більшим і важчим за Pro-версію (165,8 х 76,2 х 7,98 мм і 189 гр.).

За продуктивність X5 відповідає чипсет SD 695 у парі з 6 Гб оперативної пам’яті, а за оптику – потрійна камера у складі 48-Мп основного шутера, 8-Мп “ультраширокої” і 2-Мп сенсора “макро”. Фронтальний модуль представлений 13-Мп датчиком. У лістингу зазначено, що телефон має захист від води і пилу за стандартом IP54 і постачатиметься в зеленому, синьому і чорному колірних варіантах.

Інформації про вартість представників серії X5 на сайті болгарського продавця немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...