ГоловнаТехноiPad Pro з OLED-дисплеєм може вийти вже наступного року

iPad Pro з OLED-дисплеєм може вийти вже наступного року

Apple робить практичні кроки з інтеграції OLED-екранів у перспективні моделі iPad і MacBook для поліпшення часу автономної роботи пристроїв, додання чорному кольору більшої насиченості та поліпшення контрастності порівняно з традиційними РК-дисплеями.

Детально

OLED-екрани мають з’явитися в iPad Pro 2024 року випуску та MacBook Pro 2006 р.в. Робота над новими для “яблучників” панелями ведеться спільно з “дочкою” Samsung, яка відповідає за випуск дисплеїв. Розмір екранів для iPad Pro – 11″ і 14″. Перспективний MacBook Pro, імовірно, отримає дисплей на 16″.

Головні переваги OLED-панелей над рідкокристалічними аналогами – споживання меншої кількості енергії, збільшена автономність, краща контрастність і більш насичений чорний колір.

За версією аналітика з дисплеїв Росса Янга, перший iPad Pro з OLED-панеллю матиме більші 11,1- і 13-дюймові екрани порівняно з поточними моделями.

Деякі експерти прогнозують появу першого Mac з OLED-панеллю у 2024 році. “Первістком”, нібито, стане MacBook Air 13″.

Зараз Apple використовує дисплеї виробництва Samsung і LG, намагаючись при цьому знизити залежність від зазначених постачальників.

У нещодавній публікації Bloomberg, йдеться про те, що “яблучники” готуються впровадити індивідуальний дизайн для iPhone і годинників Apple Watches з наступного року. Першим пристроєм з фірмовим дисплеєм microLED має стати хронометр Watch Ultra. Презентація цього годинника, за чутками, запланована на кінець 2024 р.

Наступними роками Apple поширить замовлені дисплеї microLED на інші продукти, включно з iPhone, iPad і Mac, зазначено у статті.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...