ГоловнаТехноСмартфони iPhone визнано більш практичними з точки зору збереження вартості, ніж пристрої...

Смартфони iPhone визнано більш практичними з точки зору збереження вартості, ніж пристрої на базі Android

Моделі iPhone з плином часу зберігають більше цінності порівняно зі смартфонами Android, інформує Gizmochina з посиланням на фахівців компаній, що спеціалізуються на перепродажі старих пристроїв.

Подробиці

“Яблучні” телефони, за запевненнями співрозмовників видання, дешевшають не настільки стрімко і набагато довше зберігають близьку до початкової ціни вартість.

На підтвердження своїх слів торговці б/в смартфонами навели колись топовий iPhone 13 Pro Max, який примудрився зберегти 55,4% початкової ціни за минулі з моменту прем’єри 1,5 року (дебютний показ згаданої моделі датовано початком вересня-2021, – ред.).

Новітній iPhone 14 Pro Max з вересня-2022 втратив від початкової ціни 27%. І в тому, і в іншому випадку йдеться про версію на 128 Гб. Середній результат здешевлення моделей айфонів від рекомендованої виробником роздрібної ціни MSRP – 69%.

Для порівняння: смартфони головного конкурента Apple – компанії “Самсунг” – у середньому втрачають до 90% вартості. Пристрої інших андроїд-виробників знецінюються ще сильніше, зазначається в публікації.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...