ГоловнаТехноСерія Redmi Note 12 5G б'є рекорди продажів

Серія Redmi Note 12 5G б’є рекорди продажів

Презентоване 11 січня сімейство смартфонів Redmi Note 12 5G за перший тиждень продемонструвало феноменальну динаміку продажів, інформує Xiaomi India. За запевненнями представників компанії, обсяг виручки за звітний проміжок часу перевищив $37 млн.

Детально

Голова маркетингового департаменту “Сяомі Індія” Анудж Шарма назвав успіх новинки цілком закономірним. За словами топ-менеджера, досягти вражаючої динаміки продажів вдалося завдяки оснащенню представників серії “радикальними нововведеннями”, такими як головний модуль на 200 Мп з оптичною стабілізацією зображення, покриття антивідблиску ALD з ультранизьким віддзеркаленням і швидка зарядка на 120W, що наповнює пристрій енергією менш ніж за 20 хвилин.

Серія Redmi Note 12 5G б'є рекорди продажів в Індії

Девайс являє собою ідеальне поєднання швидкості зарядки і ємнісної батареї на 4980 мА/год. Представники серії отримали вигнутий 3D-дисплей PRO-AMOLED/120 Гц з 1,07 мільярдом колірних відтінків для захопливого мультимедійного досвіду з Dolby Atmos і візуальною підтримкою. Екран захищений від загроз цього світу горилівським склом склом Corning Glass 5 і сертифікатом IP53.

Pro-версія Note 12 5G з унікальним дизайном Stardust Purple позиціонується як найтонший представник “лінійки” Note в історії.

Індійський варіант новинки поставляється з потрійною камерою, 6,67-дюймовим дисплеєм Super AMOLED/120 Гц, процесорною системою Snapdragon® 4 першого покоління і АКБ на 5000 мА/год. зі швидкою 33-ватною зарядкою, уточнює Gizmochina.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...