ГоловнаТехноСтабільна версія MIUI 14 почала з'являтися в Xiaomi 12 по всьому світу

Стабільна версія MIUI 14 почала з’являтися в Xiaomi 12 по всьому світу

“Сяомі” викотила стабільну версію MIUI 14 Global для флагманських смартфонів Xiaomi 12. Нове оновлення користувацького інтерфейсу було вперше анонсовано на ринку Китаю в грудні. Зараз настала черга пристроїв за межами Піднебесної.

Подробиці

MIUI 14 базується на Android 13 і містить оновлення безпеки від січня-2023. Апдейт доступний для користувачів, які мають допуск до бета-каналу. Розмір файлу, який необхідно завантажити, становить 4,43 Гб. Повний номер версії – MIUI 14.0.2.0 (TLCMIXM).

Стабильная версия MIUI 14 начала появляться на Xiaomi 12 по всему миру

Поки що апдейт доступний виключно для обраної категорії бета-тестерів і отримати його можна тільки по дроту. Автоматичних оновлень зараз немає, але Xiaomi сподівається доопрацювати MIUI 14 з урахуванням відгуків цієї обраної групи. Згодом оновлена “чотирнадцятка” почне прилітати на всі смартфони техногіганта. Користувачі дізнаються про наявність апдейту через тематичні повідомлення.

Прошивка MIUI побачила світ у 2010 році. Зараз її активна користувацька база перевищує 564 млн осіб. Серед пропонованих поліпшень – автоматичне стиснення неактивних застосунків, можливість вимкнення постійних сповіщень, папки, що налаштовуються, анімовані квіти, віджети домашніх тварин, злиття дубльованих файлів, поліпшене розпізнавання тексту і посилена за рахунок наскрізного шифрування конфіденційність.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно