ГоловнаВійськові технологіїРой міні-дронів Magni-X здатний посилити будь-яку армію світу

Рой міні-дронів Magni-X здатний посилити будь-яку армію світу

Великоританія замовила у компанії Elbit Systems, що працює на ізраїльському ринку, партію компактних БПЛА Magni-X. Про це повідомляється на веб-ресурсі Elbit.

Подробиці

Кількість замовлених британським Міноборони літальних апаратів у повідомленні не вказано. Відомо, що вони будуть передані на озброєння спеціалізованого армійського підрозділу. Безпілотники Magni-X можуть нести на борту різне корисне навантаження на кшталт інфрачервоних або оптичних камер.

Magni-X позиціонується компанією-виробником як військовий мікро-квадрокоптер із вертикальним зльотом. Вага БПЛА становить близько 2 кг. Його можна носити в рюкзаку. Основним призначенням компактного безпілотника є ближня розвідка і підтримка операцій.

Ізраїльський міні-квадрокоптер Magni-XЗаявлена автономність Magni-X становить 60 хвилин. Дрон має низьку акустичну та радіолокаційну помітність. У разі глушіння сигналу GPS безпілотник автоматично повертається до місця зльоту. Фронтальні перешкоди під час польоту виявляються ШІ.

За допомогою системи Elbit Legion-X безпілотники Magni-X можна об’єднувати в рої. В ізраїльській компанії стверджують, що рої компактних безпілотників здатні посилити будь-яку армію світу.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...