ГоловнаТехноПредставлено DJI RS 3 Mini: найменший стабілізатор професійного рівня

Представлено DJI RS 3 Mini: найменший стабілізатор професійного рівня

Виробник дронів DJI назвав своє нове творіння RS 3 Mini “найкомпактнішим стабілізатором профрівня”. Представлений на світовому ринку безпілотник вагою 795 гр.* легко поміщається в невелику наплічну сумку. При цьому вантажопідйомність “пташки” за певних сценаріїв може досягати 2 кілограмів.

Подробиці

Зазначається, що вага апарата наполовину менша порівняно з RS 3 Pro. Маса подовжувача рукоятки штатива становить менше 128 гр. На гімбал можна встановити основні моделі бездзеркальних і повнокадрових камер формату APS-C і об’єктив Sony A7S3+24-70mm F2.8 GM у максимальному положенні. Zoom-об’єктив доступний для використання на граничній фокусній відстані.

DJI RS 3 Mini позиціонується як найменший гімбаль професійного рівня

Для задоволення потреби у зйомці коротких відеороликів RS Mini 3 наділили опцією підтримки вертикальної зйомки (оператор може безпосередньо встановити стандартну швидкознімну пластину на вертикальний кронштейн кардана, щоб перемкнутися на вертикальну зйомку, при цьому кут повороту кардана не обмежений).

Технічно БПЛА продовжує алгоритм стабілізації III покоління, функцію управління затвором через Bluetooth (5.1) тощо. Кнопка запису на кардані може безпосередньо керувати камерою для початку і зупинки запису або запуску фотозйомки.

DJI RS 3 Mini позиціонується як найменший гімбаль професійного рівня

RS 3 Mini отримав 1,4-дюймовий кольоровий сенсорний екран укупі з новим дизайном користувацького інтерфейсу. Більшість налаштувань можна виконати вручну, не вдаючись до допомоги спеціалізованого ПЗ. Бічна сторона оснащена інтерфейсом НАТО, який підтримує встановлення портативних ручок перенесення, зовнішніх заповнювальних ламп і моніторів тощо.

Заявлена ємність АКБ і гранична автономність – 2450 мА/год. і 10 год. відповідно. БПЛА можна живити енергією під час практичного застосування. Зарядка здійснюється через інтерфейс USB-C за 2,5 години.

Вартість RS 3 Mini з основним корпусом кардана, штативом, швидкознімною пластиною та іншими аксесуарами в перерахунку з юанів на долари – $295.

*При вертикальній зйомці (при горизонтальній вага становить 850 гр.)

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...