ГоловнаТехноХарактеристики Poco X5 та Poco X5 Pro стали відомі після сертифікації

Характеристики Poco X5 та Poco X5 Pro стали відомі після сертифікації

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Сімейство смартфонів Poco X5 має дебютувати на індійському ринку до кінця січня. У лінійку входять дві моделі – однойменна в базовому виконанні і поліпшена Pro-версія. Обидві новинки напередодні успішно пройшли сертифікаційні формальності у регулятора TDRA.

Подробиці

Лістинги TDRA не містять інформації про можливості девайсів. Автори численних “зливів” запевняють, що X5 являє собою трохи відманікюрений варіант “Редмі Note 12 5G”, який працює від чіпсета SD 4 Gen 1. Моделі X5 пророкують процесорну платформу SD 695.

Poco X5 і Poco X5 Pro успішно пройшли процедуру сертифікації

Презентований кілька тижнів тому в Китаї “Редмі Note 12 Pro SE”, з високою часткою ймовірності, буде позиціонуватися в Індії як Poco X5 Pro 5G. Обидва варіанти “ікс п’ятих”, поряд з Індією, з’являться і на світовому ринку.

Базова версія X5 може бути оснащена AMOLED-дисплеєм 6,7″/FHD+/120 Гц, фронт-модулем на 8 Мп, triple-камерою з головним датчиком на 48 Мп, “оперативкою” LPDDR4x, сховищем UFS 2.2, АКБ на 5 000 мА/год. і швидким ЗП на 33W.

Моделі X5 Pro пророкують AMOLED-екран із зазначеними вище характеристиками, 16-мегапіксельний selfie-модуль і потрійну камеру з датчиками на 108-мегапікселів (основний) + 8-мегапікселів (надширококутний) + 2-мегапікселів (макро). Очікувана ємність АКБ – 5 000 мА/год. плюс зарядка на 67W. Види пам’яті та сховища – такі ж, як у базової версії.

Обидва гаджети отримають бічний TouchID і встановлений тандем прошивок Android 13/MIUI 13. Вартість телефонів не уточнюється.

Стрічка новин: