ГоловнаТехноiPhone 15 пройшов стадію пробного виробництва

iPhone 15 пройшов стадію пробного виробництва

Apple віддала розпорядження керівництву підприємства “Фоксконн” про початок “пробного складання” iPhone 15 і впровадження NIP (новий продукт, – ред.) для пристрою. Останній з названих процесів покликаний ознайомити персонал заводу зі специфічним дизайном пристрою і окреслити виробничі потреби, уточнює Gizmochina.

Детально

Зазначені заходи передують запуску пристроїв у масове виробництво. Цього разу впровадження NIP почалося раніше, ніж зазвичай, через перенесення частини складальних потужностей з Китаю до Індії.

У майбутній серії iPhone 15 буде чотири моделі – однойменна базова, укупі з версіями 15 Plus/15 Pro/15 Ultra (остання прийде на зміну версії Pro Max і стане топовою пропозицією бренду).

За наявною на поточний момент інформацією, iPhone 15 Ultra “приросте” титановою рамкою і твердотільною тактильною кнопкою регулювання гучності замість фізичних кнопок, а також портом USB-C з вищою швидкістю передачі даних.

Усі “п’ятнадцятки” обладнають динамічним островом, на відміну від серії iPhone 14, де нова передня панель була тільки у моделей Pro. Очікується, що всі представники сімейства отримають 48-Мп сенсор основної камери і порти USB-C.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...