ГоловнаТехноSamsung Galaxy Z Fold 5 може отримати новий 4-нм процесор і слот...

Samsung Galaxy Z Fold 5 може отримати новий 4-нм процесор і слот для S-pen

“Самсунг” має намір оснастити свою перспективну “розкладачку” Galaxy Z Fold 5 вбудованим слотом для стилуса і 4-нм чипсетом. Вихід новинки очікується цього року.

Подробиці

Тестова версія девайса вже перебуває на стадії тестування. Пристрою пророкують роботу від процесорної системи SD985 5G. Інформації про наявність в асортименті Qualcomm чипсета зазначеної моделі досі не було, інформує Gizmochina.

При цьому співрозмовники видання ET News раніше заявляли про встановлення в перспективний апарат південнокорейського бренду процесора SD8 Gen2.

Автори колишніх витоків заявляють про те, що товщина корпусу Z Fold 5 становитиме 6,5 мм (+0,2 мм порівняно з попередньою моделлю). Також новинці пророкують трохи більшу вагу, наявність слота для стилуса S-Pen, потрійну камера з головним модулем ISOCELL GN3 на 50 Мп і 12-мегапіксельний датчик для фронт-камери.

Дебютний показ перспективної “розкладачки” очікується на серпневому заході Galaxy Unpacked. У міру наближення дати презентації пов’язані з південнокорейською корпорацією блогери радуватимуть публіку новими подробицями про пристрій.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...