ГоловнаТехноAcer випустила велосипедний стіл eKinekt, який може заряджати смартфони

Acer випустила велосипедний стіл eKinekt, який може заряджати смартфони

Бренд Acer вивів на ринок своє нове творіння для любителів здорового способу життя. Йдеться про кардинально новий велостіл eKinekt BD 3. Його особливість – наявність педалей, обертання яких дозволяє заряджати смартфони та іншу “розумну” електроніку.

Подробиці

За запевненнями розробників, для вироблення 75W енергії достатньо крутити педалі зі швидкістю 60 об./хв. протягом години. Наявність педалей ніяк не обмежує робочий простір столу, до бічної грані якого прикріплений гачок для речей, а на поверхні встановлено тримач для тари з напоями.

Представлено велосипедний стіл Acer eKinekt для здорового способу життя

Для зарядки портативних девайсів стіл оснащений трьома USB-портами: одним типу С і парою типу А.

Стіл можна встановлювати як вдома, так і в офісі. Завдяки універсальності виробу, користувач може набирати текст і виконувати будь-яку іншу канцелярську роботу, одночасно виробляючи енергію для зарядки девайсів.

Відстежувати обсяг згенерованої енергії та спалених під час обертання кілокалорій можна за допомогою спеціалізованого застосунку (посилання на завантаження входить у комплект).

Дата запуску диво-стола в комерційний продаж у Європі – квітень цього року. Вартість новинки для ринку Старого світу – €999.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...