ГоловнаТехноНазвано продукти Apple, які точно не вийдуть у 2023 році

Названо продукти Apple, які точно не вийдуть у 2023 році

Поточний рік обіцяє стати багатим на прем’єри нових продуктів Apple. Водночас щонайменше шість пристроїв представлені купертинською корпорацією у 2023 році не будуть. Їхній перелік опублікували журналісти MacRumors.

iPhone SE

iPhone SE 4Чутки про те, що у 2023 році Apple виведе на ринок модель iPhone SE 4, ходили досить давно. Журналісти мережевого видання стверджують, що цього не станеться. Топ-менеджмент Apple вирішив відмовитися від випуску бюджетних моделей через низький попит.

AirPods Pro третьої генерації

AirPods Pro IIТретє покоління навушників AirPods Pro в нинішньому році представлено не буде. Це пояснюється тим, що навушники другого покоління з’явилися в продажу відносно недавно. Візуально від навушників першого покоління вони практично не відрізняються. AirPods Pro II забезпечують більш якісне звучання за рахунок нового чіпа H2.

IPad Pro сьомої генерації

iPadApple планує встановлювати в планшети сьомого покоління чіп M3. Відомо, що перші продукти, засновані на цьому чипі, з’являться не раніше другого півріччя. Отже, найближчим часом новий iPad “яблучним” гігантом представлений не буде.

Журналісти MacRumors зазначають, що “яблофілам” також не слід чекати у 2023 році прем’єри медіаприставки Apple TV четвертої генерації, електрокара Apple Car, а також 13-дюймового MacBook Air.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...