ГоловнаТехноA17 у iPhone 15 збільшить автономність смартфона, але не продуктивність

A17 у iPhone 15 збільшить автономність смартфона, але не продуктивність

Новий чіп A17 для iPhone 15 буде більше зосереджений на поліпшенні терміну служби батареї, ніж на обчислювальній потужності. Про це повідомляє 9to5Mac.

Подробиці

Чіпи A17 Bionic для iPhone 15-ї серії можуть зробити пріоритетним час автономної роботи, а не обчислювальну потужність. Ця інформація стала відома із заяви голови ради директорів TSMC.

TSMC робить процесори, які використовуються в iPhone. Виробник напівпровідників збирається використовувати менший 3-нм технологічний вузол у чіпі наступного покоління A17, виробництво якого було розпочато кілька днів тому.

На честь початку масового виробництва 3-нм чіпів компанія кілька днів тому провела урочисту церемонію. А напередодні голова ради директорів TSMC Марк Лю розкрив вражаючі цифри ефективності застосування нового технологічного процесу. У заяві, переданій агентству Bloomberg, топ-менеджер сказав, що 3-нм техпроцес забезпечує вищу продуктивність, ніж 5-нм чіпи, споживаючи при цьому на 35% менше енергії.

Комп’ютери Mac на базі M2 Pro можуть дебютувати з новим технологічним вузлом раніше, ніж чипсет A17 в iPhone 15. Крім того, очікується, що в чіпах M3 також буде використовуватися 3-нм техпроцес.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...