ГоловнаТехноLG почне випускати "полегшену" побутову техніку, яку можна буде апгрейдити

LG почне випускати “полегшену” побутову техніку, яку можна буде апгрейдити

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

LG Electronics вирішила зайнятися випуском “полегшеної” побутової техніки. Нова лінійка складатиметься з пральних машин, холодильників, сушарок, духовок та інших побутових приладів.

Детально

Нова концепція південнокорейської компанії зводиться до полегшення інтерфейсу, використовуваного користувачами для взаємодії з технікою. В актуальних моделях техніки LG використовуються декоративні елементи та “перевантажені” панелі керування. Анонсований виробником проект має на меті полегшення взаємодії людини з приладами. Акцент у ньому буде зроблено на можливості оновлення апаратної платформи і софта.

Лю Чже Чхоль, який обіймає в LG Electronics посаду керівника підрозділу побутової техніки, з цього приводу зазначив, що можливість апгрейда побутової техніки поставить під сумнів ідею, що її розробку ведуть з урахуванням запланованого морального старіння. У LG хочуть, щоб клієнти відчували відчуття експлуатації нової побутової техніки протягом усього її життєвого циклу, а не тільки після придбання. Деталі нової концепції будуть розкриті компанією на CES-2023.

Головні новини: