ГоловнаТехноЗасновник Microsoft виставив на торги апартаменти вагітної дочки

Засновник Microsoft виставив на торги апартаменти вагітної дочки

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Білл Гейтс вирішив продати апартаменти на П’ятій авеню, які були придбані для дочки Дженніфер. За даними New York Post, 67-річний мільярдер розраховує виручити від продажу нерухомості 4,75 млн USD.

Подробиці

Журналісти видання зазначають, що апартаменти були куплені бізнесменом за 5 млн USD. Таким чином, він продає їх на 250 000 USD дешевше. Дочка засновника Microsoft вагітна. Гейтс придбав для неї приватне домоволодіння в Іст-Сайді. Вона житиме в ньому після закінчення навчання в Стенфордському університеті.

Апартаменти дочки Білла Гейтса Апартаменти дочки Білла ГейтсаПлоща апартаментів становить 223 “квадрати”. Вони можуть похвалитися наявністю великих вікон і кесонних стель. Вікна виходять на Центральний парк. У їдальні апартаментів Дженніфер можна виявити винний холодильник і барну стійку. На кухні встановлена побутова техніка Bertazzoni і Miele. Меблі для кухні дочка мільярдера замовила в Італії.

Апартаменти дочки Білла Гейтса Апартаменти дочки Білла ГейтсаВосени минулого року Гейтс видав свою дочку заміж за наїзника Найеля Нассара з Єгипту. Подружжя чекає на первістка. Дженніфер є студенткою медичного факультету.

Головні новини: