ГоловнаТехноHonor Band 7 представлений з великим дисплеєм і акумулятором, що гарантує 14-денну...

Honor Band 7 представлений з великим дисплеєм і акумулятором, що гарантує 14-денну автономність

Компанія Honor вивела на ринок новітній трекер свого виробництва Band 7. Презентація пристрою відбулася на заході з представлення цілої низки новинок, від смартфона до планшета.

Подробиці

Honor Band 7 розчарував публіку одразу після офіційного оголошення характеристик, переважна більшість яких виявилася такою самою, як і в попередника (прямокутний екран AMOLED 1,47″, вигнуте скло класу 2,5D і стандартні опції трекінгу для фітнесу: відстежування рівня кисню в крові, замірювання частоти серцебиття, моніторинг сну, майже сотня режимів замірювання спортивних активностей та ін.).

Пристрій обладнано батарейкою з 2-тижневим часом автономної роботи за стандартного використання і 1,5-тижневим за інтенсивної експлуатації. Швидка зарядка, Bluetooth 5.2, модуль NFC, віддалене управління музикою і фотозйомкою – в наявності.

Доступні варіанти забарвлень – рожеве, кедрове і чорне. Попередні замовлення вже відкриті, надходження трекера у вільний продаж – 06 січня.

Заявлена вартість у стандартному роздробі – ¥249, що еквівалентно $35,76 за актуальним на момент написання обмінним курсом. У рамках акційного промо-періоду новинка буде доступна зі знижкою ¥50/$7,18, за ¥199/$28,58.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...