ГоловнаТехноАнонсовано Hi-Fi музичний плеєр Meizu M3 Pro High-Res

Анонсовано Hi-Fi музичний плеєр Meizu M3 Pro High-Res

Бренд “Мейзу” в рамках анонса перспективних новинок, що відбувся напередодні,  “викотив” тизер музичного плеєра свого виробництва. Назва пристрою – M3 Pro.

Подробиці

Новинка позиціонується як “плейер з висококласним звучанням і вражаючими уяву інноваційними характеристиками рівня Hi-Fi”.

Візуально аксесуар справляє враження на 100% цілісного пристрою без найменшого натяку на т.зв. “точки розриву”. Дизайн плейєра іменується Music Card. Відмітна особливість цього рішення – повернення інтерактивної клавіші mBack і більш значна плавність порівняно з попередниками та представленими на ринку аналогами.

Використані при створенні M3 Pro матеріали – метал і скло. За декодування відповідає фірмовий процесор H1 Hi-Fi, що гарантує звучання найвищого класу. Ключові переваги цього чіпа – забезпечення 1-бітового декодування і підтримка передискретизації до 11,2 МГц включно. Рішення під назвою FlymeSound Classic Meizu забезпечує зручне, якісне та швидке налаштування.

Девайс обладнаний екраном і сховищем на 128 Гб, здатний підключатися до ПК, смартфонів і автогарнітури для відтворення Hi-Fi.

Очікувана дата виходу – I триместр майбутнього року. Іншої інформації про пристрій поки що немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...