ГоловнаТехноSamsung може суттєво скоротити виробництво Galaxy A23 5G

Samsung може суттєво скоротити виробництво Galaxy A23 5G

“Самсунг” може істотно урізати тираж перспективних смартфонів Galaxy A23 5G. За негативного сценарію обсяг поставок знизиться відразу на 70%. Причини – економічні труднощі південнокорейського техногіганта, можливі проблеми зі збутом і некоректна робота відповідального за надання 5G-послуг устаткування, зазначається в оприлюдненому напередодні прогнозі TheElec.

Детально

За даними аналітиків видання, “Самсунг” подумує про постачання на ринок 4 млн пристроїв згаданої моделі замість 12,6 млн штук. При цьому тираж Galaxy A23 4G у кількості 17,1 млн од. залишиться незмінним.

Робота версії 5G була сильно ускладнена через однойменну функцію. Проблема обговорювалася з партнерами і контрагентами. Ухваленню рішення про скорочення виробництва передувало 30-денне дослідження.

Зазначається, що Galaxy A23 5G мав отримати основну камеру на 50 Мп від Sunny Optical. Саме на цього контрагента деякі експерти покладають провину за збій. Претензій до компанії Patron, що працює над Galaxy A23 4G, у південнокорейців немає.

Ряд експертів вважають, що урізання тиражу в реальності обумовлено економічними труднощами техногіганта. На підтвердження своїх слів прихильники цієї точки зору наводять результати нещодавнього пророцтва американців із Goldman Sachs, які знизили прогноз операційного прибутку “Самсунг” за IV квартал до 5,8 трлн вон ($4,5 млрд; -58,3% відносно аналогічного триместру минулого року).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International Securities Джеффом Пу. Подробиці Згідно з експертом, сімнадцяте сімейство зазнає істотних...

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого випуску, легендарна Nokia 3210 від компанії Human Mobile Devices...

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4 і Mix Flip, стверджує авторитетний "генератор інсайдів" Digital Chat...