Категории: Техно

У Xiaomi заявили, що MIUI 14 “урізаний” на деяких смартфонах

11 грудня Xiaomi анонсувала появу MIUI 14 на смартфонах власного виробництва і слідом за цим приголомшила фанатів тим, що нові функції не працюватимуть однаково на різних смартфонах.

Подробиці

Деякі з нових функцій MIUI 14 потребують певного обладнання, тому їх використання залежатиме від моделі вашого Xiaomi, Redmi або POCO.

Серед різних функцій, які пропонує нам MIUI 14 – можливість копіювання та перекладу тексту, що є у зображеннях. Ця функція не вимагає надмірно просунутого обладнання. Але вона буде присутня тільки в тих пристроях, які мають процесор Qualcomm SoC 7-ої, 8-ої серії або вище, а також у MediaTek Helio G80 або вище.

Photonic Engine, нова система управління додатками MIUI 14, яка дозволяє прискорити використання сторонніх додатків, а також знизити їхнє енергоспоживання, буде працювати тільки на тих моделях, які мають Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 та Snapdragon 8 Gen 2.

Интересное:

Крім того, MIUI 14 представили разом із важливою новинкою; можливість видалити практично будь-який встановлений додаток. Реальність така, що ця функціональність буде присутня принаймні на даний момент тільки у всіх пристроях, випущених після жовтня 2022 року. Тобто поки що тільки в Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro.

Проте, слід зазначити, що ці мінімальні вимоги можуть змінюватися у міру того, як MIUI 14 починає своє офіційне розгортання. Все певною мірою залежатиме від рівня ексклюзивності, який Xiaomi хоче надати своїм пристроям.

Последние новости:

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024