ГоловнаТехноXiaomi Buds 4: нові бюджетні бездротові навушники з Hi-Fi звуком

Xiaomi Buds 4: нові бюджетні бездротові навушники з Hi-Fi звуком

Xiaomi Buds 4, нового покоління, яке вирізняється своїм дизайном, а також звуком Hi-Fi. Ці нові бездротові навушники позиціонуються як одні з найбільш просунутих від компанії, що включають активне шумозаглушення та режим динамічного об’ємного звуку на 360 º.

Xiaomi Buds 4, основні характеристики та ціна

Нові Xiaomi Buds 4 відрізняються досить продуманим дизайном, що відходить від ліній дизайну, якого нас привчила Apple. І навушники, і їхній футляр однаково гармонійні, в результаті чого виходить дуже привабливий продукт з погляду дизайну.

Бездротові навушники xiaomi buds 4

Серед їхніх внутрішніх особливостей – включення системи активного шумоподавлення. Вона здатна знизити навколишній шум до 40 дБ, пропонуючи режим подвійної прозорості.

Навушники xiaomi buds 4

Крім того, нові навушники Xiaomi Buds 4 відрізняються 360-градусним просторовим моделюванням звуку. Завдяки цьому ми можемо насолоджуватися об’ємним звуком, ніби ми зіткнулися з 6 різними джерелами звуку.

Ще ці навушники підтримують Bluetooth-кодек LHDC-V 5.0, що робить їх повноцінними навушниками Hi-Fi. Вони також мають сертифікат IP54 та здатні працювати до 6 годин (до 30 годин з кейсом).

Нові Xiaomi Buds 4_

Що стосується ціни, то нові навушники дебютують у Китаї за ціною близько 100 доларів і це досить приваблива ціна, яка, ймовірно, буде трохи збільшена після виходу на світовий ринок.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...