ГоловнаТехноMeizu розширить лінійку продуктів за рахунок AR, планшетів і смарт-годинників

Meizu розширить лінійку продуктів за рахунок AR, планшетів і смарт-годинників

Бренд “Мейзу” заявив про намір поповнити асортимент продукції, що випускається, AR-окулярами, планшетами і смарт-годинниками. Крім того, буде розширено партнерство з Lynk & Co.

Детально

Наразі китайська технокомпанія працює над автомобільною системою FlymeAuto, “лінійкою” для моди PANDAER і товарами Lipro для системи “розумний дім”. Заява про розширення асортименту відбулася після закриття угоди з переходу “Мейзу” під контроль нового власника в особі компанії Xingji Times, що входить до складу автоконцерну Geely.

Посаду головного консультанта з нових продуктів довірено гендиректору Meizu Хуану Чжипану. Новий власник дозволив керівництву придбаної компанії працювати як незалежному бренду. Пертурбацій у топ-менеджменті “Мейзу” не буде, запевняють у прес-службі Xingji Times.

Автомобільна система Flyme матиме дві основні архітектури: Flyme Auto і Flyme Auto Core (являють собою різновиди ОС для “розумної” кабіни з можливостями автосистеми Yikatong).

Віце-голова Xingji Times Шень Цзиюй раніше обіцяв фанатам “Мейзу” новий флагманський смартфон під улюбленим брендом у 2023 році. Характеристики, ціна і назва девайса не уточнюються.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...