ГоловнаТехноДизайн бюджетного суб-флагмана Realme GT Neo 5 розкритий до презентації

Дизайн бюджетного суб-флагмана Realme GT Neo 5 розкритий до презентації

У Мережі засвітився рендерний знімок перспективного смартфона Realme GT Neo 5 авторства Стіва Хеммерстоффера, який мовить під псевдонімом Onleaks.

Деталі

Новинка стане наступником однойменного аналога з цифрою 3 у назві. Рішення розробників відмовитися від використання числа 4 обумовлено поганою славою цього символу в Китаї (вважається нещасливим, приблизно як у нас число 13).

Судячи з фото, Realme GT Neo 5 отримав осучаснений двоколірний дизайн: модуль камери виконаний у чорному кольорі, а решта елементів – у білому. Оптика “упакована” в прямокутний острів, на якому також розташований вертикальний прямокутний модуль. Останній злегка виступає і вміщує два кільця, з первинним сенсором і парою об’єктивів. Поруч із камерами розташований світлодіодний спалах. Значення тексту Matrix AI визначити важко.

Телефон має кнопку живлення на правій грані. Відповідно, клавіші регулювання гучності повинні знаходитися з протилежного боку. Пристрій виконано в тонкому форм-факторі з вигнутими краями на задній панелі. Девайс представлений у білому кольорі, однак можливі й інші варіанти оформлення.

Рендер не розкриває додаткових подробиць про перспективну новинку. Минулі витоки вказують на два варіанти АКБ і швидкості зарядки (5 000 мА/год. і 4600 мА/год. із ЗП на 150W і 240W відповідно). Також телефону пророкують камеру Sony IMX890 з OIS.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...

Nokia обіцяє нове життя легендарному телефону кінця дев’яностих

Оновлений Nokia 3210 може з'явитися вже у 2024 році, стверджують представники фінського ритейлера Giganti. За їхніми словами, новинка є осучасненим варіантом однойменного телефону, який...

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...