ГоловнаТехноСмартфони з лінійки iPhone 14 не увійшли до рейтингу найкращих флагманів 2022...

Смартфони з лінійки iPhone 14 не увійшли до рейтингу найкращих флагманів 2022 року

Журналісти Android Authority склали рейтинг найкращих флагманських смартфонів року, що минає. Пристроям із сімейства iPhone 14 місця в ньому не знайшлося.

Подробиці

Перший рядок рейтингу посів Pixel 7 Pro. Він був визнаний укладачами рейтингу найкращим смартфоном з коли-небудь випущених Google. Флагманський апарат отримав незвичайний дизайн, високопродуктивний чипсет Tensor G2 і чудовий софт. До речі, Pixel 7 Pro також був визнаний найкращим у номінації “Вибір користувачів”.

Pixel 7 ProНа другій сходинці розмістився Pixel 7. На відміну від Pro-версії цей апарат комплектується меншим екраном і простішими камерами. Разом з тим користувачам доступні всі флагманські “фішки”.

Pixel 7На третьому рядку розташувалася модель Galaxy S22 Ultra. Вона може похвалитися наявністю відмінної камери і пера S Pen. Через захмарну вартість флагман Samsung не зумів посісти в рейтингу вищу позицію.

Samsung Galaxy S22 UltraЗамикають ТОП-5 мобільні пристрої Galaxy S 22 Plus і Find X5 Pro виробництва Samsung і Oppo.

Samsug Galaxy S22 Plus Oppo Find X5 ProЖодного смартфона з лінійки iPhone 14 до рейтингу найкращих флагманів поточного року журналісти Android Authority не включили.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...