ГоловнаТехноГенеральний директор Xiaomi повідомив про глобальний запуск флагмана Xiaomi 13

Генеральний директор Xiaomi повідомив про глобальний запуск флагмана Xiaomi 13

Церемонія запуску глобальних версій Xiaomi 13/13 Pro відразу для чотирьох регіонів планети відбудеться найближчим часом. Відповідну обіцянку дав гендиректор бренду-виробника Лей Цзюнь.

Подробиці

Назви регіонів і точну дату дебютного показу функціонер не уточнив. Судячи з усталеної практики, “Сяомі Груп” продовжить надавати інформацію про пристрої “іноді і потроху” для підтримки інтриги і підігріву інтересу публіки.

Обидві “тринадцятки” обладнані новітніми процесорними системами SD8 Gen2, AMOLED-екранами 120 Гц/1900 ніт/HLG/Dolby Vision/HDR+, вбудованими сканерами TouchID і вирізами з перфорацією в центрі. Діагональ версії смартфона в базовому виконанні становить 6,36″ (FHD+), тоді як варіант Pro приріс екраном 6,73″/QHD+.

І та, і інша новинка отримали по 12 Гб оперативної пам’яті LPDDR5x і внутрішні сховища UFS 4.0 на 256 Гб. В арсеналі обох пристроїв – системи рідинного охолодження і процесори Surge G1 для захисту зарядки.

Оптика стандартної версії представлена 50-Мп сенсором Sony IMX800 з OIS, 12-Мп “надшириком” і 10-Мп об’єктивом “теле”. Модель Pro оснащена 1-дюймовим основним об’єктивом Sony IMX989 на 50 Мп у комплекті з ультраширококутним і телемодулями точно такої ж роздільної здатності. І той, і інший девайс отримали фронтальні селфі-камери на 16 Мп.

Телефони можуть похвалитися класом захисту від “вологопилу” IP68, роботою від Android 13/MIUI 14 і підтримкою Dolby Atomos для стереофонічних динаміків. Базовий варіант пристрою обладнаний батареєю і швидкою зарядкою на 4500 мА/год. і 67W. Смартфон у Pro-виконанні отримав акумулятор на 4820 мА/год. із ЗП для швидкого наповнення енергією на 120W.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. Подробиці На цій...

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні порівняно з попередником. Подробиці Однією з ключових...

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів. Подробиці Оновлення виявилось несподіваним для багатьох користувачів, оскільки було випущене без...