Категории: Техно

Xiaomi, Oppo та Vivo узгодили перенесення частини виробництва з Китаю до Індії

Бренди Oppo, Vivo і Xiaomi готові почати експорт зібраної в Індії електроніки свого виробництва на світовий ринок у рамках просунутої офіційним Делі ініціативи Made-In-India.

Детально

Раніше китайське тріо вперто відмовлялося відкривати свої виробництва для експорту за межі Індії. Новий крок є перемогою уряду і пропонує Індії частину глобального складання цих компаній. У результаті відбудеться перенесення частини експорту із заводів КНР на розташовані в Індії підприємства. Цей крок відповідає заходам, вжитим раніше компаніями Apple і Samsung. Потенційними напрямками для продукції індійського виробництва названо Азію, Африку, Близький Схід і Латинську Америку.

Існує комбінація факторів, які можуть бути рушійною силою кроку трьох китайських компаній. Йдеться про більш жорстку політику щодо інвестицій з КНР і схему стимулювання виробництва (PLI). Крім того, китайські бренди не входять до списку бажаних постачальників, а щодо деяких з них проводяться податкові розслідування. Схема PLI пропонує стимули для виробництва та експорту індійської продукції, а також істотну держпідтримку і фінансові субсидії.

Интересное:

Перехід Oppo, Vivo і Xiaomi під режим PLI не призведе до автоматичного доступу до вищевказаних пільг. Уряд заявив, що такі кроки потребуватимуть його схвалення. Компанія Vivo вже вжила заходів щодо експорту продукції з Індії. Однак нещодавно регулятор заблокував її експорт на суму $15 млн. Vivo каже, що цей крок не змінить її планів щодо експорту з Індії.

Xiaomi і Oppo також роблять успіхи в цій сфері. Політична обстановка в Індії демонструє, що йде стимулювання експорту. Китайські компанії великої трійки були орієнтовані на місцевий ринок, а їхні китайські заводи – на світовий.

Індійський уряд планує розширити свою економіку за межі $5 трлн. Ринок, орієнтований на експорт, є ключовим фактором такого кроку. Усі три китайські техногіганти заявляють про “повну солідарність” з цілями уряду і продовжуватимуть роботу в цьому напрямку.

Последние новости:

Спортивно или стильно – модные советы, которые стоит знать

Движение давно стало залогом лучшей жизни. Тем не менее, все еще ведутся споры о том,…

09.05.2024

Xiaomi анонсувала свою першу 8-мегапіксельну камеру відеоспостереження з ШІ для приміщень

"Сяомі" збагатила ринок оптики першою у своїй історії "розумною" камерою внутрішнього відеоспостереження з локальним ШІ,…

09.05.2024

Xiaomi анонсировала свою первую 8-мегапиксельную камеру видеонаблюдения с ИИ для помещений

«Сяоми» обогатила рынок оптики первой в своей истории «умной» камерой внутреннего видеонаблюдения с  локальным ИИ,…

09.05.2024

CMF Phone (1): характеристики та ціна бюджетного смартфона від «дочки» Nothing втекли в Мережу

Підконтрольний стартапу Nothing бренд CM розкрив ключові особливості першого смартфона свого виробництва, який може стати…

09.05.2024

CMF Phone (1): характеристики и цена бюджетного смартфона от «дочки» Nothing утекли в Сеть

Подконтрольный стартапу Nothing бренд CM раскрыл ключевые особенности первого смартфона своего производства, который может стать…

09.05.2024

Як додати список покупок та перелік запланованих справ на головний екран смартфонів Xiaomi

Багато хто вважає за краще використовувати програму "Нотатки" замість паперу і ручки для організації своїх…

09.05.2024