ГоловнаТехноПрезентовано ZTE Axon 40 Ultra Aerospace Edition з 18 Гб ОЗУ, накопичувачем...

Презентовано ZTE Axon 40 Ultra Aerospace Edition з 18 Гб ОЗУ, накопичувачем 1 ТБ і незалежним чипом безпеки

Вівторок ознаменувався презентацією компанією ZTE свого нового дітища – смартфона Axon 40 Ultra Aerospace Edition. Девайс приурочений до китайського пілотованого польоту в космос. Аналогічними досягненнями до недавнього часу могли похвалитися лише Росія і США.

Подробиці

Візуально новинка мало відрізняється від стандартної версії (відмінності видно лише на тильній панелі, як і у випадку з іншим представником лімітованої серії під довгою назвою ZTE Yuanhang 40 Pro Plus Starry Sky Edition). Внутрішні відмінності презентованої вчора новинки від інших представників сорокової серії – наявність додаткового чіпа і менша кількість конфігурацій пам’яті (2 замість 4).

Матеріал тильної панелі “космічного” Axon 40 Ultra – кераміка з використанням інтегрованого процесу нано-лиття.

Презентовано ZTE Axon 40 Ultra Aerospace Edition з оперативною пам'яттю до 18 Гб, сховищем на 1 ТБ і незалежним чипом безпеки

По обидва боки від камер на задній панелі телефону проходять два гребеня. Вони імітують гострі краї космічного човника. ZTE стверджує, що весь дизайн натхненний світлом і тінню, які подорожують у часі та просторі.

Девайс поставляється з незалежним чипом безпеки, відомостей про який “кіт наплакав”. Експерти вважають, що згадана складова схожа з чипами безпеки сімейства Titan M, які встановлені в смартфонах модельного ряду Google Pixel.

Додані Ultra Aerospace Edition конфігурації пам’яті – 12/512 Гб і 18 Гб/1 ТБ (за ціною ¥5898 і ¥7698, що еквівалентно 824 і 1 075 доларам США відповідно).

Нова лімітована серія вже доступна для попереднього замовлення. Дата появи “космічного” телефону в стандартному роздробі – 06 грудня.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...