ГоловнаТехноXiaomi представила чотири аксесуари для електричних скутерів

Xiaomi представила чотири аксесуари для електричних скутерів

Xiaomi не перестає дивитися на нас новими та цікавими продуктами. Після запуску нового чайника-термопота Xiaomi Mijia 2 Pro компанія повідомила про появу чотирьох нових аксесуарів для електричних скутерів.

Деталі

Речь идет про новому невеликому транспортному рюкзаку Xiaomi Electric Scooter Storage Bad, термоперчатках Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves, Xiaomi Commuter Helmet – шлем і пневматична шина для електричних скутерів Xiaomi Electric Scooter.

Сумка для зберігання електричного скутера Xiaomi та перчатки для їзди на електричному скутері Xiaomi

Сумка для зберігання електричного скутера Xiaomi – це невеликий рюкзак (фото вгорі), який можна прикріпити до руля практично будь-якого скутера, не затрагиваючи його систему вождения чи освітлення. Вона зручна для зберігання дрібних речей.

Перчатки Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves

Перчатки Xiaomi Electric Scooter Riding Gloves виготовлені з нейлона і лайкри. Це захист від холоду, дощу і вологого повітря, особливо осені і наближається зимового сезону. Вони також мають силіконовий шар для покращення сцеплення.

Шлем Xiaomi Commuter і пневматична шина електричного скутера Xiaomi

Xiaomi Commuter Helmet – захисний шлем з мінімалістичним дизайном. Він призначений для захисту голови під час падіння. На його задній частині відсутній яскравий світлодіод, але є світловідражаюча смуга.

Шолом Xiaomi Commuter

Пневматичні шини розміром 8,5 дюйма виготовлені з нейлону і забезпечують кращу продуктивність і довговічність у порівнянні зі звичайними шинами.

Шини Xiaomi Electric Scooter

На даний момент їх ціна невідома, як і офіційні дані випуску. Тем не менш, цілком ймовірно, що цей товар з’явиться в цьому Рождестві.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...