ГоловнаТехноВ Азії та Європі почалося серійне виробництво "розумного" трекера Redmi Smart Band...

В Азії та Європі почалося серійне виробництво “розумного” трекера Redmi Smart Band 2

“Редмі” готує до презентації другу версію фірмового фітнес-трекера Smart Band. Про швидку дату офіційного дебюту свідчить початок серійного виробництва новинки на європейських і азіатських заводах “Сяомі Груп”. Новину про початок масового складання видав індійський техноблогер Мукул Шарма.

Детально

Прогноз автора інсайду передбачає презентацію перспективного девайса на початку 2023-го. Даних про “начинку” і можливості “розумного” аксесуара у Шарми немає.

Прямий попередник новинки – трекер Redmi Smart Band – може похвалитися кольоровим TFT-екраном 1,08″/128х200р./200 ніт, батарейкою на 130 мА/год. і двотижневою автономністю. Ці параметри випущеного 2020 року трекера зараз мало кого вражають.

Можливості пристрою 2-річної давності також не виглядають екстраординарними. З гідних згадки особливостей можна відзначити лише опцію онлайн-вимірювання пульсу, п’ять професійних спортрежимів і бюджетну ціну в $22 на момент прем’єри.

Для того, щоб забезпечити належний попит, розробники Redmi Smart Band 2 повинні наділити своє “дітище” більш видатними характеристиками.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...