ГоловнаТехноПредставлений геймпад Backbone One для смартфонів на базі Android

Представлений геймпад Backbone One для смартфонів на базі Android

Андроїд-версія геймпада Backbone One стала доступна для придбання в п’ятницю, 18 листопада. Про це повідомили спікери компанії-розробника.

Подробиці

Згаданий геймпад отримав сумісність з айфонами в липні. Зараз у розробників дійшли руки до створення андроїд-версії. Замовити Backbone One для пристроїв на базі “зеленого робота” можна на сайті виробника і в ритейлерів-партнерів за ціною $99,99.

Підключення аксесуара до телефону здійснюється через USB-C. Розмір геймпада можна регулювати. Роз’єм для навушників додається.

За запевненнями розробників, Backbone One сумісний із “переважною більшістю” андроїд-смартфонів, однак перед покупкою цей параметр краще уточнити.

Асиметричний стік і стандартне розташування клавіш A, B, X, Y роблять аксесуар візуально схожим із контролером Xbox.

Раніше стало відомо про укладення компанією Backbone “ексклюзивної партнерської угоди” з Sony з метою створення версії PlayStation з живленням від USB-C. Терміни прем’єри перспективної новинки не уточнюються.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...