ГоловнаТехноОновлений користувацький інтерфейс Android Auto став доступний у бета-версії

Оновлений користувацький інтерфейс Android Auto став доступний у бета-версії

Корпорація “Гугл” показала Android Auto з осучасненим користувацьким інтерфейсом. Серед привнесених змін – оптимізований багатоколоночний дизайн. Презентація новинки мала відбутися ще влітку, проте фахівці техногіганта не вклалися в заявлені терміни.

Деталі

Новий Android Auto являє собою новий простий, мінімалістичний і обтічний користувальницький інтерфейс з функцією поділу дисплея, яка відображає безліч віджетів залежно від розміру екрана і співвідношення сторін.

Одна з особливостей новинки – опція Auto redesign, що дає змогу інтерфейсу приймати всі типи екранів, починаючи від портретного і ландшафтного – закінчуючи ультрашироким. Карта отримала кілька поліпшень для зручності водія. Новий док додатків, який дуже схожий на аналог з Android 12L, є постійним і спрощує перемикання між додатками.

Мультимедійна карта з більш елегантним дизайном відтепер може динамічно змінювати розмір. У “Гуглі” згадали про сумісність Android Auto з колірною темою Material You. Натиснувши на область годинника, тепер можна отримати доступ до символів стану та сповіщень у єдиному місці. Одним рухом руки забезпечується доступ до рекомендацій Google Assistant для музики і мультимедіа.

Оновлення поки що доступне лише для тих, хто підписався на публічну бета-версію. Вихід доступної для всіх охочих стабільної версії очікується найближчими тижнями.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...