ГоловнаТехноНавушники Xiaomi Bone Conduction Headset з автономністю 12 годин почали продавати у...

Навушники Xiaomi Bone Conduction Headset з автономністю 12 годин почали продавати у Китаї

Новітня гарнітура Xiaomi Bone Conduction офіційно надійшла в продаж. Спочатку продукт був представлений минулого місяця, але був доступний тільки для попереднього замовлення. Вартість новинки – ¥699 (близько $99). Купити її в традиційному роздробі можна на JD.com.

Подробиці

Як випливає з назви, у гарнітурі реалізовано технологію кісткової провідності для передачі звуку. Замість  використовування повітря ця технологія передає звукові хвилі по щоках. Такий самий підхід практикують морські ссавці. Вважається, що саме цей метод використовував німецький композитор Людвіг Бетховен після втрати слуху для створення музики.

Гарнитура Xiaomi Bone Conduction Headset начала продаваться в Китае

Вібратор усередині навушників має незвичайний трековий дизайн, що покращує якість звуку. Закрита і спрямована на 360° звукова камера ефективно знижує витік контенту і забезпечує конфіденційність.

Аксесуар оснащений чипом Bluetooth 5.2 для швидкого підключення. Xiaomi стверджує, що затримка під час під’єднання становить лише 86 мс. Як наслідок, під час занять спортом покупці матимуть стабільне з’єднання з гарнітурою, без розривів.

Заявлена автономність – до 12 год. включно. Від 5-хвилинної зарядки через Type-C можна отримати до двох годин відтворення музики.

Гарнітура Xiaomi Bone Conduction також підтримує функцію швидкого підключення MIUI pop-up. Коли гаджет перебуває поруч із телефоном, відбувається миттєве і швидке сполучення. Новинка може похвалитися захистом від пилу і води за стандартом IP66, що дає змогу насолоджуватися музикою у вітряну, снігову і дощову погоду.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...